Zamknięta lista startowa Maratonu Karpiowego

logostowNa profilu społecznościowym Stowarzyszenia informowaliśmy o szybko malejącej liczbie wolnych miejsc w obu zawodach karpiowych zaplanowanych do rozegrania w tym sezonie. Kapitan sportu Stowarzyszenia i zarazem gospodarz łowiska poinformował o wyczerpaniu miejsc przewidzianych dla uczestników Maratonu Karpiowego o Puchar Burmistrza Zatora i Jeziora Ślepowron (drużynowe zawody gruntowe, rzutowe) zaplanowanego w dniach 21-25.08.2024 roku.

Wszystkich zapisanych bardzo prosimy o dopełnienie warunków uczestnictwa w zawodach czyli wpłatę wpisowego oraz do wyznaczonej daty drugiej raty. Ich brak spowoduje wykreślenie z listy. Dla przypomnienia poniżej podajemy te szczegóły organizacyjne.

Maraton Karpiowy o Puchar Burmistrza Zatora i Jeziora Ślepowron w formule drużynowych, rzutowych zawodów gruntowych zaplanowany jest w dniach 21-25.08.2024 roku. Przypominamy, ze drużyna składa się z dwóch wędkarzy. Wpisowe od drużyny pozostaje na poziomie z ubiegłego sezonu i wynosi 1000 zł płatne w dwóch ratach. Pierwsza rata 500 zł jako rezerwacja (bezzwrotna) uczestnictwa (liczy się kolejność zgłoszeń). Druga rata do uiszczenia najpóźniej do końca lipca 2024 roku. Płatność tylko na konto bankowe Stowarzyszenia tytułem: na cele statutowe. Zapisy prowadzi gospodarz łowiska. Wpisowe można uiszczać po jego zgodzie.